ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
16
Jul, 2024
17
Jul, 2024
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Ενήλικες
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Παιδιά

Θέα & Τοποθεσία

Τοποθεσία

Το κεντρικό λιμάνι της Σύμης απέχει μόλις 2km από το Symi Nautilus Luxury Suites!! Στις παροχές του ξενοδοχείου είναι και η δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την ημέρα άφιξης και αναχώρησής σας. Συναντήστε την ίδια την ιδιοκτήτρια, κυρία Ευαγγελία, στο λιμάνι της Σύμης, η οποία θα σας μεταφέρει στο Symi Nautilus.

 

Ενημερώστε μας για την ώρα άφιξης και αναχωρησή σας!

 

Το κατάλυμα είναι χτισμένο στην περιοχή «Μύλοι» στον οικισμό του «Xωριού» (‘Ανω Χωρα) , 2km απ’ το λιμάνι της Σύμης. Βρίσκεται κατά μήκος του δρόμου, καθώς κατευθυνόμαστε προς την θάλασσα της περιοχής του “Πέδι”, σε απόσταση 2χλμ.

Για να μετακινηθείτε στο υπόλοιπο νησί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ταξί ή το λεωφορείο, για το οποίο υπάρχει στάση μερικά μέτρα έξω από το Symi Nautilus. Το κατάλυμά μας βρίσκεται πάνω στο δρόμο κι έτσι η μετάβαση με δικό σας μεταφορικό μέσο είναι έυκολα προσβάσιμη και υπάρχει δημόσιος και δωρεάν χώρος πάρκινγκ. Επίσης, σε μικρή απόσταση από το κατάλυμα βρίσκεται η πολύ γραφική «Καλή Στράτα», με τα νεοκλασικά και τα αρχοντικά κτίρια της Σύμης, της οποίας τα πλακόστρωτα σκαλοπάτια οδηγούν στο «Γιαλό» σε απόσταση 20 λεπτών. Η κοντινότερη παραλία βρίκεται σε απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια και χρησιμοποιώντας το λεωφορείο θα βρεθείτε σε μόλις 10 λεπτά!

Θέα

Οι σουίτες στο Symi Nautilus Luxury Suites έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις της πολυτελούς διαμονής. Απολαύστε τη μοναδική φιλοξενία σ’ ένα περιβάλλον με ουσιαστική πολυτέλεια, που διαχέεται τόσο στη διακόσμηση όσο και στην υπέροχη θέα. Θέα που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση σε μια ήσυχη γειτονιά. Το Symi Nautilus Luxury Suites βρίσκεται σε μια γειτονία της Σύμης, τους Μύλους στην  ΄Ανω Χώρα, γι’ αυτό έντονη είναι η αίσθηση της ηρεμίας που νοιώθει ο επισκέπτης! Χαλάρωση εξίσου αποπνέει και η θέα απ’ τα μπαλκόνια και τις βεράντες των διαμερισμάτων στο βουνό, τον κάμπο, τον οικισμό του Χωριού αλλά και στη θάλασσα στον φυσικό κόλπου του «Πέδι».Το φυσικό φως, που απλώνεται σε όλο το χώρο των δωματίων. Οι βεράντες και τα μπαλκόνια, που δροσίζονται απ’ την Αιγαιοπελαγίτικη αύρα.

 

Απολαύστε τη χαλάρωση κάτω απ’ τον ζεστό ήλιο και την καλοκαιρινή αύρα στις ξαπλώστρες.

 

Η απέραντη θέα, απ’ τις ηλιόλουστες βεράντες και τα μπαλκόνια των δωματίων, στο βουνό, στον κάμπο, στον οικισμό του «Xωριού» αλλά και στη θάλασσα στον φυσικό κόλπου του «Πέδι» αποπνέει ηρεμία.